VOOV

VOOV - Web design, Webes alkalmazások, Arculattervezés, Csomagolástervezés Neked!
HU EN DE

A Voov 2006-ban alakult. Azóta több mint hatszáz weboldalt indítottunk el,
és közel 200 arculatot terveztünk, sok ismert hazai és külföldi céggel dolgozunk együtt. Ismerd meg a csapatunkat és munkamódszerünket!

A stúdió

2006-ban alapítottuk design ügynökségünket. Fő profiljaink az arculattervezés, csomagolástervezés, webdesign és fejlesztés és tanácsadás. Ügyfeleinknek teljes körű megoldást kínálunk, a tervezésen és a web fejlesztésen kívül segítünk partnert találni szövegírásban, online marketingben, nyomdai kivitelezésben, gyártásban. A projektet folyamatosan végig kísérjük, segítünk a design és technikai kérdésekben.

Szolgáltatásaink közt szerepel konzultáció, tanácsadás, online és offline grafikai tervezés, webes fejlesztés.

Fő specialitásunk az alapoktól felépíteni, vagy megújítani egy márkát, logót, arculatot (online és offline), csomagolást tervezni és ezeknek a kivitelezésében aktívan segíteni, gyártót keresni és eközben folyamatos tanácsadást nyújtani.
Ha kész az arculat és a termék, akkor a kísérő grafikai anyagokat, használati utasítást és a többi hasonlót is elkészítjük.

A weboldaltervezésben és az online értékesítésben, szintén nagy tapasztalatunk van. Az oldalakat, webáruházakat egyedileg tervezzük és fejlesztjük az ügyfél igényeinek és üzleti céljainak megfelelően.
Az online shopok mellett, foglalási rendszereket, web alapú vállalat- és gyártás irányítási rendszereket, online számlázót is fejlesztettünk már. Kezelőfelületet elég változatos formában szoktunk tervezni, a weboldalakon kívül mobil és web alapú alkalmazásokhoz is.

Nálunk fontos a csapatmunka, a jó hangulat és a közös gondolkodás. Ugyanerre az együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel is. Győződj meg róla személyesen, dolgozzunk együtt következő projekteden!

Munkáink több éve folyamatosan szerepelnek nemzetközi kiadványokban. Emellett számos nyomtatott és online magazin, blog is írt rólunk.

Van egy saját startup projektünk a Billingo.hu online számlázó.

Néhányan eddigi ügyfeleink közül: Laurel, Sony Music Magyarország, Tisza Cipő, Dorkó, Mayo Chix, Wabi Beauty Center, IMEX Filtertechnika, Naurel, NeMaradjLe.hu, Erik Sumo Band, SP, Choco Card, KataBoltja, mashKULTURE, Sollux, Foton, Erik Sumo, infoVárosok, Neckermann, ZSKF, Tyra Clothing.

Elismeréseink

2011-ben Év Honlapja különdíjat nyertünk a Neckermannak tervezett oldalunkkal.

2012-ben a Kreatív Pakk csomagolásdizájn-versenyén első helyen végeztünk a Choco Card-nak tervezett csokicsomagolásunkkal.

2015-ben Év Honlapja díjat nyertünk a Naurel.hu webáruházzal.

2016-ban a Billingo online számlázónk megkapta a Marketing Gyémánt Díj 2016 design/kreatív kategória díját, majd az Év Honlapja 2016 versenyben két díjat is hazavihettünk, B2B weboldalak és Szolgáltatás kategóriában.

Voov Studio

Megjeléseink Könyvekben

 • 2009 - LogoLounge 5: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2010 - LogoLounge Master Library, Volume 2: 3000 Animal and Mythology Logos
 • 2010 - Graphic Beats: Independent Record Covers & Packaging Design
 • 2011 - LogoLounge 6: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2012 - LogoLounge Master Library, Volume 4: 3000 Type and Calligraphy Logos
 • 2012 - LogoLounge 7: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2012 - Release Me! Previously Unreleased Projects: Inspiration for Art & Design
 • 2013 - Design: Logo - An Exploration of Marvelous Marks
 • 2013 - Best Practices for Graphic Designers, Packaging:
  An essential guide for implementing effective package design solutions
 • 2014 - LogoLounge 8: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2014 - Stereohype Anniversary album
 • 2015 - LogoLounge 9: 2,000 International Identities by Leading Designers
Gyorstények
 • Alapítva 2006-ban
 • 300+ elégedett ügyfél
 • 100%-ban független ügynökség
 • Ügyfeleink 95%-val
  folyamatosan együtt dolgozunk
 • 7+ keményen dolgozó szakemberrel
 • 20+ év tapasztalat
 • 6 rangos országos díj,
  elismerve munkánk minőségét
 • 12+ megjelenés nemzetközi könyvekben

Hogyan dolgozunk

A nagy ügynökségeknél szerzett projektkezelési tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy átfogóan, összeszedetten kezeljünk nagy, szerteágazó projekteket is.

Arra törekszünk, hogy a jól szervezettség mellett az együttműködés ügyfelünkkel ugyanúgy személyes, izgalmas és szórakoztató legyen, mint maga a végeredmény.

Függetlenül attól, hogy induló vállalkozásról vagy nagy múltú cégről van szó, mindig arra törekszünk, hogy olyan végeredmény szülessen, amellyel a megrendelő és mi is elégedettek vagyunk.

Munkánk során kilépünk a megszokott gondolkodás keretei közül, minden oldalról körbejárjuk és felfedezzük az előttünk álló feladatot, és az így megtalált stabil alapra építjük fel a projektet.

A tervezéskor a finoman kidolgozott részletek mellett fontos a felhasználói élmény, hiszen embereknek tervezünk. Mindig szem előtt tartjuk, hogyan és mire fogják az adott projektet használni, legyen az weboldal, arculat vagy éppen csomagolás.

A munka során hatékonyan kihasználjuk vidám és kreatív csapatunk szerteágazó ismereteit. Nagy ötletekkel segítünk merész, előremutató, vagy ha arra van szükség, klasszikus és időtlen márkákat építeni.

Egyed Bálint, grafikus, formatervező művész, ügyvezető Egyed Bálint, grafikus, formatervező művész, ügyvezető

Egyed Bálint

grafikus, formatervező művész, ügyvezető

Már az óvodában is festőművész akartam lenni. Klasszikus grafikát tanultam, de rájöttem, hogy jobban érdekel, ami kevésbé elvont.
Mindig szerettem becsomagolni dolgokat, így kézenfekvő választás volt a csomagolás- és formatervezés szak az egyetemen. 1999-ben terveztem az első weboldalamat, barátaimmal ekkor alapítottuk meg a The Shadowhand Company-t.
A webdesign és a csomagolástervezés mellett szeretek betűket rajzolni. Szabadidőmben videót vágok, animációkat készítek, vagy épp Zenit barátommal VJ-zek Inglorious Funkerz néven egy buliban. Néha játékból zombikat is ölök.

 

Honti Péter, front-end developer, ügyvezető Honti Péter, front-end developer, ügyvezető

Honti Péter

front-end developer, ügyvezető

Hobbim a fallabda és a biciklizés, továbbá szeretek kirándulni is. A moziban állandó vendégek vagyunk a feleségemmel, mert
nagyon szeretjük a jó filmeket. Élvezem a jó beszélgetéseket egy ital mellett, és a finom vacsorákat a barátokkal. Állatbarát vagyok,
így két kutya is a családunk tagja.

Az ügyfelekkel folyamatosan tartom a kapcsolatot, a fő feladatom pedig a programozás.

Horváth Fanni, tervezőgrafikus művész Horváth Fanni, tervezőgrafikus művész

Horváth Fanni

tervezőgrafikus művész

Grafikusként általában weboldalakat tervezek, illusztrálok, arculatokkal foglalkozom, vagy épp betűket rajzolok boldogan.
Időnként izgalmas kirándulásokat teszek olyan területekre, mint a magasnyomással készült meghívók vagy az autómatrica-tervezés világa. Mindig szívesen indulok új utakra, és lépek ki
a saját kereteim közül.

Amikor nem dolgozom, rendszerint túl sok mindennel szeretnék egyszerre foglalkozni, amin általában csak az segít, ha az erdőbe menekülök, főzök, kötök, vagy nyelvtan perceket tartok a nem túl lelkes publikumnak.

Hujber Melinda, tervezőgrafikus művész Hujber Melinda, tervezőgrafikus művész

Hujber Melinda

tervezőgrafikus művész

Kisiskolásként divattervező akartam lenni, volt pár vázlatfüzetem, amibe sok divatterv készült. Később egy nagyobb kitérő után, az egyetem előtt tértem vissza a rajzoláshoz, ekkor döntöttem el, hogy alkalmazott grafikával szeretnék foglalkozni. Nagyon érdekelt a grafika, ezért egyetem mellett  autodidakta módon képeztem magam, újra sok vázlatfüzetem telt meg rajzokkal. A rajzolás mellett az amerikai és japán képregények, a dínók, a pop art és a buta animációs sorozatok kötik le a figyelmemet. Szabadidőmben szeretek utazni, különleges söröket és ételeket kóstolni. Jövőbeli tervem egy vitorlás és Mexikó.

ERIK VO 8300, házi robot ERIK VO 8300, házi robot

ERIK VO 8300

házi robot

Erik stúdiónk különbejáratú mindenes robotja. Házi kedvenc. Ha kell, kávét főz, elrendezi a színes ceruzákat vagy újratölti a nyomtatót.

Sokféle kunsztot tud, és szereti a rövid, de velős favicceket is.

Programozót keresünk!, programozó állás

Programozót keresünk!

programozó állás
Egy tehetséges csapat tagja lehetsz, ahol főleg weboldalakon és webes alkalmazásokon dolgozhatsz. Változatos munkákban vehetsz részt, folyamatosan fejlődhetsz, új technológiákkal ismerkedhetsz.

Jelentkezz, ha lelkes pályakezdő vagy, és már foglalkoztál HTML és CSS vagy PHP programozással, és szeretnél még profibbá válni.

Jelentkezz akkor is, ha már évek óta programozóként dolgozol, de váltanál, mert nyugodtabb környezetre vagy változatos munkákra vágysz. Gyere hozzánk, ha szeretnél egy fiatal és lelkes csapattal dolgozni!

TOVÁBBI RÉSZLETEK


Kiemelt ügyfeleink

Akiknek már segítettünk
További ügyfelek

Work & Play Blog

Mi újság? Pillants be a Voov világába
További bejegyzések
Programozót keresünk

2017-05-26

Programozót keresünk

Új reszponzív weboldal a Hársfa Étteremnek

2017-02-10

Új reszponzív weboldal a Hársfa Étteremnek

Dupla Év Honlapja díj a Billingónak

2017-01-31

Dupla Év Honlapja díj a Billingónak

Billingo Marketing Gyémánt Díj 2016

2016-12-01

Billingo Marketing Gyémánt Díj 2016


Szeretnél velünk dolgozni? Kérj tőlünk ajánlatot!

Árajánlatkérés