VOOV

VOOV - Web design, Webes alkalmazások, Arculattervezés, Csomagolástervezés Neked!
HU EN DE

A Voov 2006-ban alakult. Azóta több száz weboldalt indítottunk el,
és közel 100 arculatot terveztünk, sok ismert hazai és külföldi céggel dolgozunk együtt. Ismerd meg a csapatunkat és munkamódszerünket!

A stúdió

A Voov egy 2006-ban alakult stúdió, egy műhely, ahol szeretünk alkotni. Úgy gondoljuk, minden vállalkozásnak szüksége van hiteles megjelenésre, egyéniségre, mert ez az, ami kiállja az idő próbáját. Fő profilunk az arculattervezés, csomagolástervezés, webdesign, fejlesztés és tanácsadás.

Specialitásunk az alapoktól felépíteni egy márkát: logót, arculatot, csomagolást tervezni és ezeknek a kivitelezésében aktívan részt venni. Segítünk gyártót keresni, és a gyártás során folyamatos tanácsadást nyújtunk.

Ha kész az arculat és a termék, a kísérő grafikai anyagokat, használati utasítást és más arculati elemeket is megtervezzük.

A másik fő erősségünk a weboldaltervezés és az online értékesítés, ebben szintén nagy tapasztalatunk van. A weboldalakat, webáruházakat egyedileg tervezzük és fejlesztjük az ügyfél igényeinek és üzleti céljainak megfelelően.

Stúdiónk nyitott környezet, amely teret ad a gondolatoknak, a kreativitásnak, a játéknak. Nálunk fontos a csapatmunka, a jó hangulat és a közös gondolkodás. Ugyanerre az együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel is. Győződj meg róla személyesen, dolgozzunk együtt következő projekteden!

Munkáink több éve folyamatosan szerepelnek a Logo Lounge könyvekben, ezenkívül megjelentek további kiadványokban is, többek között a Graphic Beats-ben és a Graphicum-ban. Emellett számos nyomtatott és online magazin, blog is írt rólunk.

Néhányan eddigi ügyfeleink közül: Laurel, Sony Music Magyarország, Tisza Cipő, Dorkó, Mayo Chix, Wabi Beauty Center, IMEX Filtertechnika, NeMaradjLe.hu, SP, Choco Card, KataBoltja, mashKULTURE, Sollux, Foton, Erik Sumo, infoVárosok, Neckermann, ZSKF, Tyra Clothing.

2011-ben Év Honlapja különdíjat nyertünk a Neckermannak tervezett oldalunkkal.

2012-ben a Kreatív Pakk csomagolásdizájn-versenyén első helyen végeztünk a Choco Card-nak tervezett csokicsomagolásunkkal.

2014 óta van egy saját startup projektünk a Billingo.hu online számlázó.

2015-ben Év Honlapja díjat nyertünk a Naurel.hu webáruházzal.

2016-ban a Billingo online számlázónk megkapta a Marketing Gyémánt Díj 2016 design/kreatív kategória díját, majd az Év Honlapja 2016 versenyben két díjat is hazavihettünk, B2B weboldalak és Szolgáltatás kategóriában.

Voov Studio
Gyorstények
 • Alapítva 2006-ban
 • 300+ elégedett ügyfél
 • 100%-ban független ügynökség
 • Ügyfeleink 95%-val
  folyamatosan együtt dolgozunk
 • 4+ keményen dolgozó szakemberrel
 • 20+ év tapasztalat
 • 6 rangos országos díj,
  elismerve munkánk minőségét
 • 12+ megjelenés nemzetközi könyvekben

Hogyan dolgozunk

A nagy ügynökségeknél szerzett projektkezelési tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy átfogóan, összeszedetten kezeljünk nagy, szerteágazó projekteket is.

Arra törekszünk, hogy a jól szervezettség mellett az együttműködés ügyfelünkkel ugyanúgy személyes, izgalmas és szórakoztató legyen, mint maga a végeredmény.

Függetlenül attól, hogy induló vállalkozásról vagy nagy múltú cégről van szó, mindig arra törekszünk, hogy olyan végeredmény szülessen, amellyel a megrendelő és mi is elégedettek vagyunk.

Munkánk során kilépünk a megszokott gondolkodás keretei közül, minden oldalról körbejárjuk és felfedezzük az előttünk álló feladatot, és az így megtalált stabil alapra építjük fel a projektet.

A tervezéskor a finoman kidolgozott részletek mellett fontos a felhasználói élmény, hiszen embereknek tervezünk. Mindig szem előtt tartjuk, hogyan és mire fogják az adott projektet használni, legyen az weboldal, arculat vagy éppen csomagolás.

A munka során hatékonyan kihasználjuk vidám és kreatív csapatunk szerteágazó ismereteit. Nagy ötletekkel segítünk merész, előremutató, vagy ha arra van szükség, klasszikus és időtlen márkákat építeni.

Egyed Bálint, grafikus, formatervező művész, ügyvezető Egyed Bálint, grafikus, formatervező művész, ügyvezető

Egyed Bálint

grafikus, formatervező művész, ügyvezető

Már az óvodában is festőművész akartam lenni. Klasszikus grafikát tanultam, de rájöttem, hogy jobban érdekel, ami kevésbé elvont.
Mindig szerettem becsomagolni dolgokat, így kézenfekvő választás volt a csomagolás- és formatervezés szak az egyetemen. 1999-ben terveztem az első weboldalamat, barátaimmal ekkor alapítottuk meg a The Shadowhand Company-t.
A webdesign és a csomagolástervezés mellett szeretek betűket rajzolni. Szabadidőmben videót vágok, animációkat készítek, vagy épp Zenit barátommal VJ-zek Inglorious Funkerz néven egy buliban. Néha játékból zombikat is ölök.

 

Honti Péter, front-end developer, ügyvezető Honti Péter, front-end developer, ügyvezető

Honti Péter

front-end developer, ügyvezető

Hobbim a fallabda és a biciklizés, továbbá szeretek kirándulni is. A moziban állandó vendégek vagyunk a feleségemmel, mert
nagyon szeretjük a jó filmeket. Élvezem a jó beszélgetéseket egy ital mellett, és a finom vacsorákat a barátokkal. Állatbarát vagyok,
így két kutya is a családunk tagja.

Az ügyfelekkel folyamatosan tartom a kapcsolatot, a fő feladatom pedig a programozás.

Programozót keresünk!, programozó állás Programozót keresünk!, programozó állás

Programozót keresünk!

programozó állás

Egy tehetséges csapat tagja lehetsz, ahol főleg weboldalakon és webes alkalmazásokon dolgozhatsz. Változatos munkákban vehetsz részt, folyamatosan fejlődhetsz, új technológiákkal ismerkedhetsz.

Jelentkezz, ha lelkes pályakezdő vagy, és már foglalkoztál HTML és CSS vagy PHP programozással, és szeretnél még profibbá válni.

Jelentkezz akkor is, ha már évek óta programozóként dolgozol, de váltanál, mert nyugodtabb környezetre vagy változatos munkákra vágysz. Gyere hozzánk, ha szeretnél egy fiatal és lelkes csapattal dolgozni!

Horváth Fanni, tervezőgrafikus művész Horváth Fanni, tervezőgrafikus művész

Horváth Fanni

tervezőgrafikus művész

Grafikusként általában weboldalakat tervezek, illusztrálok, arculatokkal foglalkozom, vagy épp betűket rajzolok boldogan.
Időnként izgalmas kirándulásokat teszek olyan területekre, mint a magasnyomással készült meghívók vagy az autómatrica-tervezés világa. Mindig szívesen indulok új utakra, és lépek ki
a saját kereteim közül.

Amikor nem dolgozom, rendszerint túl sok mindennel szeretnék egyszerre foglalkozni, amin általában csak az segít, ha az erdőbe menekülök, főzök, kötök, vagy nyelvtan perceket tartok a nem túl lelkes publikumnak.

Hujber Melinda, tervezőgrafikus művész Hujber Melinda, tervezőgrafikus művész

Hujber Melinda

tervezőgrafikus művész

Kisiskolásként divattervező akartam lenni, volt pár vázlatfüzetem, amibe sok divatterv készült. Később egy nagyobb kitérő után, az egyetem előtt tértem vissza a rajzoláshoz, ekkor döntöttem el, hogy alkalmazott grafikával szeretnék foglalkozni. Nagyon érdekelt a grafika, ezért egyetem mellett  autodidakta módon képeztem magam, újra sok vázlatfüzetem telt meg rajzokkal. A rajzolás mellett az amerikai és japán képregények, a dínók, a pop art és a buta animációs sorozatok kötik le a figyelmemet. Szabadidőmben szeretek utazni, különleges söröket és ételeket kóstolni. Jövőbeli tervem egy vitorlás és Mexikó.

ERIK VO 8300, házi robot ERIK VO 8300, házi robot

ERIK VO 8300

házi robot

Erik stúdiónk különbejáratú mindenes robotja. Házi kedvenc. Ha kell, kávét főz, elrendezi a színes ceruzákat vagy újratölti a nyomtatót.

Sokféle kunsztot tud, és szereti a rövid, de velős favicceket is.


Kiemelt ügyfeleink

Akiknek már segítettünk
További ügyfelek

Work & Play Blog

Mi újság? Pillants be a Voov világába
További bejegyzések
Új reszponzív weboldal a Hársfa Étteremnek

2017-02-10

Új reszponzív weboldal a Hársfa Étteremnek

Programozót keresünk

2017-02-01

Programozót keresünk

Dupla Év Honlapja díj a Billingónak

2017-01-31

Dupla Év Honlapja díj a Billingónak

Billingo Marketing Gyémánt Díj 2016

2016-12-01

Billingo Marketing Gyémánt Díj 2016


Szeretnél velünk dolgozni? Kérj tőlünk ajánlatot!

Árajánlatkérés