VOOV

VOOV - Web design, Webes alkalmazások, Arculattervezés, Csomagolástervezés Neked!
HU EN DE

A Voov 2006-ban alakult. Azóta több mint hatszáz weboldalt indítottunk el,
és közel 200 arculatot terveztünk, sok ismert hazai és külföldi céggel dolgozunk együtt. Ismerd meg a csapatunkat és munkamódszerünket!

A stúdió

2006-ban alapítottuk design ügynökségünket. Fő profiljaink az arculattervezés, csomagolástervezés, webdesign és fejlesztés és tanácsadás. Ügyfeleinknek teljes körű megoldást kínálunk, a tervezésen és a web fejlesztésen kívül segítünk partnert találni szövegírásban, online marketingben, nyomdai kivitelezésben, gyártásban. A projektet folyamatosan végig kísérjük, segítünk a design és technikai kérdésekben.

Szolgáltatásaink közt szerepel konzultáció, tanácsadás, online és offline grafikai tervezés, webes fejlesztés.

Fő specialitásunk az alapoktól felépíteni, vagy megújítani egy márkát, logót, arculatot (online és offline), csomagolást tervezni és ezeknek a kivitelezésében aktívan segíteni, gyártót keresni és eközben folyamatos tanácsadást nyújtani.
Ha kész az arculat és a termék, akkor a kísérő grafikai anyagokat, használati utasítást és a többi hasonlót is elkészítjük.

A weboldaltervezésben és az online értékesítésben, szintén nagy tapasztalatunk van. Az oldalakat, webáruházakat egyedileg tervezzük és fejlesztjük az ügyfél igényeinek és üzleti céljainak megfelelően.
Az online shopok mellett, foglalási rendszereket, web alapú vállalat- és gyártás irányítási rendszereket, online számlázót is fejlesztettünk már. Kezelőfelületet elég változatos formában szoktunk tervezni, a weboldalakon kívül mobil és web alapú alkalmazásokhoz is.

Nálunk fontos a csapatmunka, a jó hangulat és a közös gondolkodás. Ugyanerre az együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel is. Győződj meg róla személyesen, dolgozzunk együtt következő projekteden!

Munkáink több éve folyamatosan szerepelnek nemzetközi kiadványokban. Emellett számos nyomtatott és online magazin, blog is írt rólunk.

Van egy saját startup projektünk a Billingo.hu online számlázó.

Néhányan eddigi ügyfeleink közül: Laurel, Sony Music Magyarország, Tisza Cipő, Dorkó, Mayo Chix, Wabi Beauty Center, IMEX Filtertechnika, Naurel, NeMaradjLe.hu, Erik Sumo Band, SP, Choco Card, KataBoltja, mashKULTURE, Sollux, Foton, infoVárosok, Neckermann, ZSKF, Tyra Clothing.

Elismeréseink

2011-ben Év Honlapja különdíjat nyertünk a Neckermannak tervezett oldalunkkal.

2012-ben a Kreatív Pakk csomagolásdizájn-versenyén első helyen végeztünk a Choco Card-nak tervezett csokicsomagolásunkkal.

2015-ben Év Honlapja díjat nyertünk a Naurel.hu webáruházzal.

2016-ban a Billingo online számlázónk megkapta a Marketing Gyémánt Díj 2016 design/kreatív kategória díját, majd az Év Honlapja 2016 versenyben két díjat is hazavihettünk, B2B weboldalak és Szolgáltatás kategóriában.

2017-ben három díjat nyertünk az Év Honlapja 2017 versenyen. A Billingo online számlázónk új weboldalával a B2B weboldalak és Szolgáltatás kategóriában. A harmadik díjat a Wabi Beauty Centernek készített oldalunk nyerte Turizmus kategóriában.

Voov Studio

Megjeléseink Könyvekben

 • 2017 - LogoLounge 10: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2015 - LogoLounge 9: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2014 - Stereohype Anniversary album
 • 2014 - LogoLounge 8: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2013 - Best Practices for Graphic Designers, Packaging:
  An essential guide for implementing effective package design solutions
 • 2013 - Design: Logo - An Exploration of Marvelous Marks
 • 2012 - Release Me! Previously Unreleased Projects: Inspiration for Art & Design
 • 2012 - LogoLounge 7: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2012 - LogoLounge Master Library, Volume 4: 3000 Type and Calligraphy Logos
 • 2011 - LogoLounge 6: 2,000 International Identities by Leading Designers
 • 2010 - Graphic Beats: Independent Record Covers & Packaging Design
 • 2010 - LogoLounge Master Library, Volume 2: 3000 Animal and Mythology Logos
 • 2009 - LogoLounge 5: 2,000 International Identities by Leading Designers
Gyorstények
 • Alapítva 2006-ban
 • 300+ elégedett ügyfél
 • 100%-ban független ügynökség
 • Ügyfeleink 95%-val
  folyamatosan együtt dolgozunk
 • 5 keményen dolgozó szakemberrel
 • 20+ év tapasztalat
 • 9 rangos országos díj,
  elismerve munkánk minőségét
 • 13+ megjelenés nemzetközi könyvekben

Hogyan dolgozunk

A nagy ügynökségeknél szerzett projektkezelési tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy átfogóan, összeszedetten kezeljünk nagy, szerteágazó projekteket is.

Arra törekszünk, hogy a jól szervezettség mellett az együttműködés ügyfelünkkel ugyanúgy személyes, izgalmas és szórakoztató legyen, mint maga a végeredmény.

Függetlenül attól, hogy induló vállalkozásról vagy nagy múltú cégről van szó, mindig arra törekszünk, hogy olyan végeredmény szülessen, amellyel a megrendelő és mi is elégedettek vagyunk.

Munkánk során kilépünk a megszokott gondolkodás keretei közül, minden oldalról körbejárjuk és felfedezzük az előttünk álló feladatot, és az így megtalált stabil alapra építjük fel a projektet.

A tervezéskor a finoman kidolgozott részletek mellett fontos a felhasználói élmény, hiszen embereknek tervezünk. Mindig szem előtt tartjuk, hogyan és mire fogják az adott projektet használni, legyen az weboldal, arculat vagy éppen csomagolás.

A munka során hatékonyan kihasználjuk vidám és kreatív csapatunk szerteágazó ismereteit. Nagy ötletekkel segítünk merész, előremutató, vagy ha arra van szükség, klasszikus és időtlen márkákat építeni.

Egyed Bálint, art director, ügyvezető Egyed Bálint, art director, ügyvezető

Egyed Bálint

art director, ügyvezető

Már az óvodában is festőművész akartam lenni. Klasszikus grafikát tanultam, de rájöttem, hogy jobban érdekel, ami kevésbé elvont.
Mindig szerettem becsomagolni dolgokat, így kézenfekvő választás volt a csomagolás- és formatervezés szak az egyetemen. 1999-ben terveztem az első weboldalamat, barátaimmal ekkor alapítottuk meg a The Shadowhand Company-t.
A webdesign és a csomagolástervezés mellett szeretek betűket rajzolni. Szabadidőmben videót vágok, animációkat készítek, vagy épp Zenit barátommal VJ-zek Inglorious Funkerz néven egy buliban.

 
 
Honti Péter, web developer, ügyvezető Honti Péter, web developer, ügyvezető

Honti Péter

web developer, ügyvezető

Hobbim a fallabda és a biciklizés, továbbá szeretek kirándulni is. A moziban állandó vendégek vagyunk a feleségemmel, mert
nagyon szeretjük a jó filmeket. Élvezem a jó beszélgetéseket egy ital mellett, és a finom vacsorákat a barátokkal. Állatbarát vagyok,
így két kutya is a családunk tagja.

Az ügyfelekkel folyamatosan tartom a kapcsolatot, a fő feladatom pedig a programozás.

Hujber Melinda, tervezőgrafikus művész Hujber Melinda, tervezőgrafikus művész

Hujber Melinda

tervezőgrafikus művész

Kisiskolásként divattervező akartam lenni, volt pár vázlatfüzetem, amibe sok divatterv készült. Később egy nagyobb kitérő után, az egyetem előtt tértem vissza a rajzoláshoz, ekkor döntöttem el, hogy alkalmazott grafikával szeretnék foglalkozni. Nagyon érdekelt a grafika, ezért egyetem mellett  autodidakta módon képeztem magam, újra sok vázlatfüzetem telt meg rajzokkal. A rajzolás mellett az amerikai és japán képregények, a dínók, a pop art és a buta animációs sorozatok kötik le a figyelmemet. Szabadidőmben szeretek utazni, különleges söröket és ételeket kóstolni. Jövőbeli tervem egy vitorlás és Mexikó.

Munkatársakat keresünk!

Munkatársakat keresünk!

Csatlakozz hozzánk! Mi nemcsak egy stúdió vagyunk, hanem egy olyan összetartó csapat, akik arra törekszenek, hogy a jövő digitális élményét hozzák el az ügyfeleknek.

TOVÁBBI RÉSZLETEK


Kiemelt ügyfeleink

Akiknek már segítettünk
További ügyfelek

Work & Play Blog

Mi újság? Pillants be a Voov világába
További bejegyzések
Programozót keresünk

2018-03-18

Programozót keresünk

Három logónk a LogoLounge 10 könyvben

2017-12-04

Három logónk a LogoLounge 10 könyvben

Év honlapja díjazott lett a Wabi.hu

2017-11-23

Év honlapja díjazott lett a Wabi.hu

A Billingo újra az Év Honlapja

2017-11-23

A Billingo újra az Év Honlapja


Szeretnél velünk dolgozni? Kérj tőlünk ajánlatot!

Árajánlatkérés